Divecentrum s.r.o.

Divecentrum s.r.o.
Animace
Animace1
Animace2
Animace3

ELBA 2022 - Zrušena


Elba 2022 - Zrušeno

 


Elba je oblíbenou destinací nejen na potápění. Najdete zde krásné pláže, starobylá městečka, nebo úchvatné výhledy z vrcholků kopců a trekových stezek. Elba nabízí fantastickou síť turistických stezek po krásných kopcích, ze kterých obhlédnete celý ostrov. Poradíme vám, které stezky budou pro vás nejvhodnější, případně vyrazíme s vámi.

Elba patří k Toskánsku a místní městečka jsou pojmem pro fajnšmekry. Projděte se uličkami Portoferaio nebo Capoliveri a nakupte si dobroty na místním trhu.





 


Potápění:

Na potápění se jezdí dvěma motorovými nafukovacími čluny a to na nejlepší lokality v blízkosti základny. Elba má přes třicet kvalitních lokalit různých obtížností.
Na nejvzdálenější lokalitu cesta trvá přibližně dvacet minut.
Lokality vás ohromí vynikající viditelností a bohatou podmořskou faunou i flórou.
K vidění jsou zde murény, barakudy, chobotnice, červené korály, langusty, humři a dále zde byli spatřeny i měsíčníci, rejnoci, mačky.




Ubytování:
Máme pro vás pět samostatných pohodlných apartmánů s veškerým moderním zařízením ve třech sousedících domcích. Ke každému apartmánu je k dispozici terasa s grily. Domky jsou součástí základny. Pláž je v docházkové vzdálenosti. Vhodné i pro rodiny s dětmi.

Volný čas:
Kromě potápění a turistiky lze na Elbě zažít i spoustu dalších zážitků. Oblíbené jsou zde vodní lyže (k dispozici dva čluny) a také novinka křídlo Subwing. Jedná se o křídlo, které vezmete do dlaní a po zapřažení za loď využíváte toto křídlo k řízení směru a hloubky.



Dále je na Elbě dosti oblíbená terénní cyklistika. V okolí základny je síť kvalitních stezek všech úrovní obtížností. Kolo lze zde samozřejmě vypůjčit, tudíž nemusíte vozit svoje.

 


Cena pobytu je
 
Cena zahrnuje: ubytování v apartmánech, 10 ponorů vč. půjčení lahve a zátěže, zkušeného průvodce.
 
Cena nezahrnuje: dopravu, stravování, pojištění, půjčení výstroje


Přihlásit se můžete buď osobně na naší prodejně, telefonicky (777 739 008) nebo emailem (info@divecentrum.cz).
 
Hradec Králové 2, 500 02
Nerudova 956
Provozní doba:
pondělí - pátek: 9.00 - 12:00 a 13.00 - 17.30
sobota: 9.00 - 12.00
Plnění lahví:
Možnost i mimo provozní dobu - 777 063 800

Bazén (PARDUBICE) - výcvik a zkoušení výstroje
pátek od 19:00 do 20:00